Beheer; een vak apart

AT Wonen kan voor u het beheer van uw woning uit handen nemen. Dit houdt in dat wij bij problematiek het eerste aanspreekpunt zijn. Wij kijken daarbij altijd door de bril van een eigenaar, hoewel uiteraard de rechten van een huurder ook niet uit het oog worden verloren.

Een goede communicatie is daarbij van belang, zowel met eigenaar als verhuurder. De driehoek verhuurder, huurder en AT Wonen moet bij wijze van spreken gelijke hoeken hebben.  Wij zijn derhalve altijd op zoek naar die eigenaren, die achter hun product staan maar uiteraard ook naar betrouwbare huurders om zoveel mogelijk problemen te vermijden.

Onze bevlogen medewerkers inspecteren de woningen regelmatig en lossen, eventueel in overleg met u, de problemen op. Iedere medewerkers beheert zijn/haar eigen woningen. Dat heeft als groot voordeel dat zij de woningen op hun duimpje leren kennen en direct in kunnen schatten of alles in orde is bij een bezoek.

Het beheer houdt ook in dat wij de administratie verzorgen en de huurpenningen ontvangen. Daar bij beheer uw woning door AT Wonen wordt ingehuurd bent u verzekerd van de maandelijkse ontvangst van de huurpenningen. 

Indien u interesse heeft naar de mogelijkheden van verheer en beheer van uw woning, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. 

Laatste nieuws