Uw vastgoed verhuren met optimaal rendement?

AT Wonen adviseert en ondersteunt. Wij huren uw vastgoed en verzorgen het complete beheer voor u. 

Wanneer u ons inschakelt om uw vastgoed te verhuren, treden wij op als uw huurder. Dat wil zeggen: U sluit uw huurovereenkomst met ons en wij zijn wij uw enige contactpersoon. Wij nemen de risico’s van leegstand en wanbetaling op ons. U bent verzekerd van uw maandelijkse huurinkomsten en een optimaal rendement.  Bemiddelingsfee of beheervergoeding? Doen wij niet aan. De huurprijs die wij u bieden is transparant en all-inclusief. Het (tijdelijk) verhuren van uw woning kunt u aan ons overlaten. Wij komen bij u langs voor een persoonlijk gesprek waarin u al uw wensen kenbaar maakt.

 

Volledige ontzorging 

De benodigde contracten, financiële afhandeling en het beheer verzorgen wij voor u. Ook een verbouwing behoort tot de mogelijkheden. Wij voeren uitgebreide controles uit en onderhouden het contact met buren en betrokken instanties. Alles om u volledig te ontzorgen. Indien gewenst zullen wij het object volledig meubileren en voorzien van het benodigde inventaris, sluiten de GWE contracten voor u af en organiseren het internet/tv abonnement.  

 

Beheer op maat 

Uiteraard geldt dat er voor iedereen andere wensen zijn. Bent u op zoek naar totale ontzorging of blijft u liever zoveel mogelijk aangehaakt? Zoekt u een huurder voor de lange termijn of juist voor een korte periode? Laat het ons weten en we kijken met elkaar naar de meest optimale oplossing voor u. 

Laatste nieuws