Verhuur

Het (tijdelijk) verhuren van uw woning kunt u aan ons overlaten. Wij komen bij u langs voor een persoonlijk gesprek waarin u al uw wensen kenbaar maakt. En er moet vertrouwen zijn, want een woning is geen kopje koffie. 

Indien wij voor u aan de slag gaan is dat op basis van no cure no pay. Geen inschrijvingskosten, geen intrekkingskosten, geen verrassingen. Indien wij uw woning particulier voor uw verhuren dan zijn onze kosten gelijk aan een maand huur met een maximum van € 975,- incl. BTW. 

Het merendeel van de woningen verhuren wij zakelijk. Zakelijke verhuur is interessanter voor u als eigenaar. Niet alleen financieel maar er is hier geen sprake van huurbescherming. Bij zakelijke verhuur worden van tevoren duidelijke afspraken gemaakt over de duur en de beëindiging van de verhuur.

Hiervoor zoeken wij naar de juiste partij, gebruik makend van ons netwerk en internet. Nadat wij een huurder hebben gevonden brengen wij een advies uit over de potentiële huurder. U neemt altijd de beslissing of u de kandidaat als huurder accepteert.

Tevens ontvangen wij dan de eerste huurpenningen voor de sleuteloverdracht, zorgen ervoor dat de huurovereenkomsten (volgens ROZ model) worden opgesteld en getekend. Ook doen wij een nulmeting van uw woning. Indien gewenst beheren wij uw woning, inpsecteren deze regelmatig en letten wij er op dat uw woning netjes wordt bewoond. In geval van beheer verzorgen wij ook de administratie en bieden wij u huurgarantie.

 

 

 


 

Laatste nieuws